Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@19:50:24 GMT

فضای عاشقانه «دورهمی» با حضور یک گروه موسیقی +عکس

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۹۶۹۸۴

فضای عاشقانه «دورهمی» با حضور یک گروه موسیقی +عکس

شب گذشته مهران مدیری در برنامه دورهمی میزان گروه موسیقی سون بود.

باشگاه خبرنگاران جوان: با رسیدن به نیمه‌های فصل تابستان، شب گذشته مهران مدیری با پرداختن به موضوع روزهای تابستان، میزبان گروه موسیقی سون شد.

مدیری با بیان تعریفی از گذراندن روزهای تابستان و اجرای بخش‌های نمایشی، از گروه موسیقی سون دعوت کرد، این گروه موسیقی با اجرای یکی از قطعه‌های موسیقی گفتگوی خود را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرش قنادی به عنوان سرپرست گروه، در خصوص زمان آغاز به کار گروه موسیقی سون گفت: ما از سال ۱۳۷۶ برای خوانندگان دیگر شروع به کار آهنگسازی کردیم و از سال ۱۳۸۶ توانستیم کارهای موسیقیایی خود را به ثبت برسانیم.

وی افزود: من و کیارش و امیر از همان روز اول عشقی بین ما شکل گرفت و همان باعث پایداری و اعتبار گروه موسیقی سون شده است.

قنادی از غم و شادی های گروه موسیقی خود گفت: دعوای لفظی و ... داریم ولی باید بدانیم، کار گروهی یعنی از خود گذشتن.

آرش قنادی از همکاری خود با حسن فتحی و تجربه بازی در سریال «زمانه» بیان کرد: تا امروز در کار تصویر بازی نکرده‌ایم، اما وقتی وارد سریال «زمانه» شدیم خیلی از مشکلات ما حل شد.

پوزشی درباره فضای عاشقانه قطعات موسیقی گروه سون اظهار داشت: ما ترانه‌هایی را می‌خوانیم که با آنها حالمان خوب می‌شود، شاید آهنگ‌های ۶و۸ دلمان را شاد کند اما حال ما این شکل نیست و فضا، جوی عاشقانه دارد.

امیر قنادی ادامه داد: این روحیه ماست که آهنگ‌ها عاشقانه‌ است و اگر قرار باشد ادامه بدهیم شاید در همین فضا باشد.

کیارش پوزشی یکی دیگر از اعضای گروه موسیقی سون در پاسخ به مجری دورهمی گفت: من عاشق شده‌ام، اما هنوز ازدواج نکردم.

پوزشی لقب خوش سلیقه گروه را به امیر قنادی‌ داد و اینکه آرش قنادی‌ کمی خودجوش است. آرش قنادی نیز روحیه پوزشی را پر از انرژی​ و نشاط دانست و از محول کردن کارهای جدی‌تر بر دوش ‌ برادر خود گفت.

آرش قنادی اولین کار دیده شده گروه خود را «واست می‌میرم» دانست و «دوستت دارم» را معروف‌ترین اثر موسیقی خود نام‌ برد.

پوزشی در ادامه صحبت‌ها خود را به ساز پیانو تشبیه کرد و از خاطرات خیابان گردی جمهوری گفت.

آرش قنادی درباره حس خوشبختی تصریح کرد: مدتی را به دلیل فشار کاری، حال خوب و خوشحالی را گم کردیم.

گروه موسیقی سون در پایان یک دیوان حافظ را به امضای اعضای گروه به موزه دورهمی اهدا کردند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۹۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صبح امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه با حضور یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس نمایشگاه کتاب تهران و علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

یاسر احمدوند در شروع این نشست گفت: نمایشگاه امسال با شعار «بخوانیم و بسازیم» از چهارشنبه ۱۹ لغایت ۲۹ اردیبهشت ماه در مصلی برگزار می‌شود و بزرگترین اجتماع فرهنگی مردم ایران حول محور دانش و آگاهی با اهتمام دستگاه ها و نهادهای مختلفی در شهر تهران برگزار می شود.

وی با بیان اینکه ناشران در دو بخش مجازی و حضوری مشارکت دارند ادامه داد: نمایشگاه بعد از گذشت ۳۵ دوره به قوامی رسیده که جایگاه ویژه ای در تقویم خانواده های ایرانی به خود اختصاص داده است.

احمدوند گفت: تلاش شده بخش‌های مختلف نمایشگاه ارتقا پیدا کند و ضعف‌ها و کاستی‌ها جبران شود، برای نخستین بار، نقشه غرفه‌ها تا فردا در دسترس رسانه ها خواهد بود تا به اطلاع عموم برسد؛ این برای نخستین بار است که پیش از شروع نمایشگاه مردم از جانمایی غرفه‌ها مطلع می‌شوند. تلاش شد واگذاری غرفه‌ها به ناشران زودتر آغاز شود. از امروز همه ناشران می توانند مراجعه و غرفه های خود را دریافت می‌کنند.

رئیس نمایشگاه کتاب تهران به پیش بینی برنامه‌های فرهنگی در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برنامه‌های ویژه برای فلسطین در نمایشگاه تدارک دیده شده است، هم کار حجمی و نماد سازی برای پاسداشت و یادبود مردم غزه تدارک دیده شده و هم برنامه‌های مختلفی با این موضوع خواهیم داشت مانند تقدیر از نویسندگان و ناشران فعال در این حوزه.

وی ادامه داد: امسال تعداد قابل توجهی از ناشران علاوه بر بخش حضوری در بخش مجازی حاضر هستند، با همکاری با شرکت پست امیدواریم پاسخ دهی به درخواست ها با شرایط مطلوبی صورت گیرد، حضور کتابفروشان در بخش مجازی به صورت تکمیلی و قاعده مند امسال هم ادامه خواهد داشت.

احمدوند با اشاره به برنامه های بخش بین الملل نمایشگاه کتاب گفت: حدود ۶۰ ناشر خارجی امسال در نمایشگاه حاضر هستند و ۵۰ هزار عنوان کتاب خارجی را عرضه می کنند، از نظر حجم بار دریافتی بخش خارجی امسال افزایش داریم یعنی حدود ۷۰ تن حجم کتاب های خارجی پیش بینی می شود.

وی از برگزاری رویدادی با عنوان «نشر ایران» در روزهای ۲۴, ۲۵ ,۲۶ اردیبهشت در بخش خارجی نمایشگاه خبر داد و گفت: این رویداد بر اساس نیاز معرفی نشر ایران به ناشران خارجی طرح ریزی شده است. حدود ۲۰ مهمان از کشورهای منطقه حضور دارند و برنامه هایی در نشست با تعدادی از ناشران، بازدید از مراکز چاپ و فروش کتاب خواهیم داشت.

علی رمضانی قائم مقام سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز در این نشست افزود: پس از پایان نمایشگاه سی و چهارم ارزیابی‌هایی انجام شد که نتیجه در قالب دستورالعمل‌های در کمیته ۱۵ گانه نمایشگاه ارائه شد.

وی ادامه داد: آنچه که در دو دوره گذشته و این دوره تجربه می‌شود نمایشگاهی به وسعت مرزهای ایران است که تلاش می‌شود در سراسر کشور امکان استفاده از این رخداد فراهم شود.

رمضانی گفت: برای سال سوم حضور دولت سیزدهم در نمایشگاه، کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند و سازه موقت ندارم.

وی با بیان اینکه امسال بیش از ۷۰‌ دستگاه‌ مختلف در برگزاری نمایشگاه مشارکت دارند، گفت: در بخش‌ ناشران دانشگاهی، آموزشی و کودک نیز افزایش فضا داشتیم.

قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران افزود: عمده کارگاه‌های محل عبورمردم جمع آوری شده است و حدود پنج هزار پارکینگ به مصلی اضافه شده است. البته از مردم می خواهیم برای بازدید از نمایشگاه از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: سه‌درب جدید به مصلا اضافه شده که دو در برای ورود مردم و یک‌ در برای ماشین پیش بینی شده است که شامل درهای ۲۱، ۱۱ و ۴ است‌. بنابراین از تمام جهت‌های نمایشگاه ورود نفری و خودرویی داریم.

رمضانی با اشاره به حضور قابل توجه خبرنگاران در نمایشگاه گفت: ۸۴ شهروند خبرنگار نیز در نمایشگاه حضور دارند و گزارش‌های خود را تهیه می‌کنند، ۳۰ خبرنگار رسانه‌های خارجی نیز از سوی معاونت مطبوعاتی برای فعالیت در نمایشگاه حضور دارند.

قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به آمار حضور ناشران گفت: مجموع ناشرانی که حضوری و مجازی تاکنون ثبت نامشان قطعی شده است، ۲۶۱۹ ناشر هستند، ۲۵۰ ناشر هم در مراحل مختلف پیش از ثبت نام قرار دارند.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229510 برچسب‌ها کتابخوانی

دیگر خبرها

  • احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟
  • همکلاسی‌های سابق بعد از ۳۹ سال دوباره پشت نیمکت مدرسه نشستند
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران